Dierenartsenpraktijk Beekdal
Dierzorg op maat, wel zo persoonlijk
  • team-hek.jpg
  • team-bank-2.jpg

Het team van DAP Beekdal

Corali van Bork

Corali van Bork, afgestudeerd als dierenarts en fysiotherapeut voor mensen

Corali is een gedreven mens, wat ze zegt doet ze. Eerlijk en direct.
Deze doelgerichtheid en duidelijkheid komen voort uit haar opvoeding, waar de vader van Corali er een ‘niet praten, maar poetsen’ cultuur op nahield. 

“In 2009 ben ik een praktijk aan huis begonnen. Samen met een gezin van 4 kinderen en alle beesten die ik bij huis heb lopen is het een gezellige boel hier aan de Dommerholtsweg. Het allergrootste voordeel van mijn eigen praktijk is dat ik veel aandacht en tijd voor mijn patiënten heb.”

Voor Corali is diergeneeskunde veel meer dan medicatie geven en operatieve ingrepen doen. Als echte dierenvriend staat de persoonlijke zorg voor en genezing van het dier centraal. 

Corali heeft naast haar behaalde studies een cursus hydrotherapie gevolgd, waardoor de kennis van de anatomie zeer groot is en kan zij dierfysiotherapie aanbieden. De opleiding diertandheelkunde zorgt voor een totaalpakket aan zorg. Daarnaast blijft Corali zich uiteraard continu bijscholen om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste en beste behandelmogelijkheden.


Freek Bremer

Freek Bremer, afgestudeerd aan de Hogere Landbouwschool en een certificaat voor dierenartsassistent.

“Vanaf de start van Dierenartsenpraktijk Beekdal ben ik werkzaam als dierenartsassistent, dat is ruim 7 jaar nu en ik doe dit iedere dag nog met veel plezier.In 1995 heb ik mijn certificaat voor dierenartsassistent gehaald bij de LOI. In die tijd heb ik voor een dierenarts gewerkt. Daarna heb ik een uitstap gemaakt naar de zorg, ik heb enkele jaren in de regio gewerkt. Maar de dieren zitten in mijn hart, dus de stap terug was snel gemaakt.Freek Bremer, afgestudeerd aan de Hogere Landbouwschool en een certificaat voor dierenartsassistent.
“Vanaf de start van Dierenartsenpraktijk Beekdal ben ik werkzaam als dierenartsassistent, dat is ruim 7 jaar nu en ik doe dit iedere dag nog met veel plezier.

Naast de dieren zet ik mij ook graag in als vrijwilliger bij de Wereldwinkel.


Nathalie Krijns

 Nathalie Krijns, afgestudeerd dierenartsassistent paraveterinair 

“Ik ben bij Dierenartsenpraktijk Beekdal begonnen als stagiaire, ik heb twee stages bij Corali mogen lopen. We waren beiden blij met elkaar en daarmee werk ik nu alweer een jaar in dienst van de praktijk.

Ik kom zelf uit Deventer en heb thuis een beestenbende met katten en konijnen. Dieren zijn mijn passie en daarom werk ik ook graag met ze. Daarnaast ben ik een sociaal ingesteld persoon en vind ik het menselijke aspect in de praktijk ook erg belangrijk.”


Cathelijne Schotpoort

Cathelijne Schotpoort, administratief medewerker

“Begin 2017 ben ik gestart als administratief medewerker bij Dierenartsenpraktijk Beekdal.

Aan AOC de Groene Welle heb ik de opleiding Paardenhouderij en Management afgerond, gevolgd door een jaar Veterinaire Natuurgeneeskunde aan de Academie voor Natuurlijke Geneeswijzen.
Voordat ik bij Corali kwam werken heb ik in een dierenspeciaalzaak met ruitersportafdeling gewerkt. Daarna heb ik een uitstapje gemaakt naar de transportwereld, daarnaast ben ik me gaan ontwikkelen op gebied van fotografie en heb ik enkele banen binnen de sales & marketing gehad.
Naast het werk in de praktijk verzorg ik de administratie voor het bedrijf van mijn vriend, coördineer ik de vezorging van de dieren op de Joppeschool, maar ben ik vooral huismoeder.”


Justin Ganzeboom, stagiair 4e jaar paraveterinair
"Ik ben Justin, 20 jaar en loop vanaf september 2016 tot en met juni 2017 stage bij Dierenartsenpraktijk Beekdal. Ik zit in het 4e jaar van mijn studie. De medische wereld trekt mij en ik maak nu een uitstap naar de dieren, omdat ik dit een mooie combinatie vind.

Wanneer ik mijn studie heb afgerond ga ik me richten op de medische wereld van de mens, middels de studie Medische Beeldvorming en Technieken. In deze studie zal ik me bezig houden met röntgen, bestralingen en echo’s."